<

Skralderum17-10-2023 - 19:26

Påmindelse om retningslinjer for brug af skralderum

Kære nabo,


Vores fælles skralderum og baggård har de seneste dage set forfærdelig ud, blandt andet fordi nogen har efterladt en masse usorteret affald ovenpå og ved siden af containerne. 


Der er ikke andre end os selv, der kan rydde op, når retningslinjerne ikke bliver fulgt - skraldemændene gør det ikke, og containerne bliver ikke tømt, når der står skrald ovenpå/ved siden af containerne.

To beboere har i går brugt over en time på at rydde op i skralderummet efter andre beboere. Det er så ærgerligt, at folk ikke bruger deres sunde fornuft, for det endte med, at alt affald havde en plads og kunne være i containerne. Det er ikke rimeligt, at vi skal rydde op efter hinanden, fordi nogen ikke kan følge de ellers simple retningslinjer. 


Bestyrelsen vil derfor gerne minde alle om følgende (OBS! Hvis du udlejer, fremlejer, AirBnB eller lign. så er det dit ansvar som udlejer, at dine lejere altid kender retningslinjerne):

 

  • Sorter dit affald korrekt (fx ingen papir, plastic eller flamingo i papcontaineren). Er du i tvivl om, så læs guiden her: https://affald.kk.dk/sorteringsguide
  • Er containeren fuld, så vent enten til den er tom eller tag dit affald med til en sorteringsstation (find nærmeste: https://affald.kk.dk/sorteringssteder) 
  • Er glascontaineren fuld, så orientér Craig Knight, forhuset 1.th., så tømning kan bestilles. Glas kan afleveres i Borgergade ud for SuperBrugsen, indtil vores egen er tømt.
  • Stil aldrig skrald ovenpå/ved siden af containerne - så bliver de ikke tømt!
  • Tøm og slå papkasser sammen, så der er plads til mere.
  • Afhentning af storskrald sker ikke automatisk. Kan bestilles (gratis) på: https://nemaffaldsservice.kk.dk/. Stil først storskrald i gården på afhentningsdagen.

 

Vi er ærgerlige over at skulle skrive en opsang ud til alle, fordi enkelte ikke kan finde ud af det. Vi håber meget, det ikke bliver nødvendigt igen. Lad os hjælpe hinanden med at holde vores ejendom pæn og nydelig. 


Venlig hilsen 
Bestyrelsen

<