<

BeSafe tilkøb til dørtelefon09-02-2024 - 18:14

BeSafe tilbyder at udskifte eksisterende cylinder i lejlighedsdør til en model, der er koblet på det nye brik-styrede låsesystem. De tilbyder også tilkøb af hængelås til fx kælderrum. 

Kære ejer,

 

Tiden nærmer sig, hvor vi skal have skiftet dørtelefon-system i ejendommen. Vi har valgt en løsning fra Scantron (model 510), og installation og service udføres af BeSafe.

 

Der er ikke fastlagt en dato endnu for installation, men det bliver formentlig en dag i marts, som det ser ud nu. Mere info følger. 

 

Det nye system dropper den sædvanlige nøgle til fordel for trådløse brikker, som har den fordel, at de kan tilføjes og fjernes digitalt i systemet (fx i tilfælde af, at de mistes). Det er porten, opgangsdørene og kælderdørene, der overgår til det nye nøglefri system. 

 

Det er blevet efterspurgt, om det er muligt at koble sin egen lejlighedsdør til systemet, så man helt kan droppe nøglen. BeSafe tilbyder at udskifte eksisterende cylinder i lejlighedsdør til en model, der er koblet på systemet. De tilbyder også tilkøb af hængelås til fx kælderrum. 

 

Det er dog tale om et tilkøb af ydelser, som forløber udenom den aftale, som ejerforeningen indgår med BeSafe, og alt praktisk og administrativt skal derfor aftales direkte mellem beboer og BeSafe. Det gælder også al efterfølgende service, garanti, reklamationer, betaling, m.m. Se kontaktinfo på BeSafe nederst. Bemærk, alle spørgsmål om tilkøb skal tilgå BeSafe og ikke bestyrelsen.

 

BeSafe oplyser nedenstående priser og betingelser. Deadline for bestilling er ultimo februar.

 

Mhs. Til priser på elektroniske cylindere:

Hængelås til indvendig brug inkl. Programmering                                            5.108,00
Hængelås til udvendig brug inkl. Programmering                                            6.664,75
Elektronisk cylinder til modul låsekasser inkl. programmering og montering          4.670,50
Elektronisk cylinder til kasselås inkl. programmering og montering                      6.028,75

Alle oplyste priser er inkl. moms
Alle oplyste priser er ved levering i forbindelse med udførelse af hovedtilbud. 

Der skal fremsendes billede af eksisterende lås, hvor der ønskes tilkøb af ny cylinder.


Hvis de er i tvivl om deres cylindertype, må de meget gerne sende et billede med af deres nuværende cylinder, så kan jeg guide dem bedst muligt.

De må gerne sende spørgsmål/bestillinger/billeder på info@besafe.dk 

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Se alle nyheder <