< Tilbage

Tilbud om vinduespudsning og afhentning af juletræer13-12-2022 - 16:28

Tilbud om indvendig og udvending vinduespudsning af lejligheder. 

Kære nabo,


En af beboerne har indhentet tilbud på indvendig og udvendig vinduespudsning fra firmaet French Touch. Firmaet vil gerne tilbyde andre beboere at få pudset deres vinduer, når de alligevel er i ejendommen hver 3-4. måned. Det er ikke en ordning, der er initieret eller drevet af bestyrelsen, men vi har indvilliget i at videregive tilbuddet til alle beboere. Er man interesseret i at få et tilbud på vinduespudsning, skal man kontakte French Touch direkte (se kontaktinfo i teksten nedenfor).

 

Fra French Touch:
"Hello everyone. I'm Stanley Saha responsible for window cleaning at French Touch  and I am very happy to be able to help you all out. I'll need some information so that I can organise everything efficiently and easily for everyone. I'd like to know who would be interested with a window cleaning and a routine every 3-4 months? 
For prices: Each similar apartment will have their own price which will all be in a detailed sheet once I have more information from one of each apartment style.
If you have an questions do not hesitate to write to stanley@frenchtouch.dk 
Happy to be working with all of you.
Kind regards 
Stanley Saha"

 

PS. Vi bestiller som sædvanlig afhentning af juletræer efter jul, men kommunen har ikke åbnet for ordningen endnu, så vi kender ikke datoen for afhentning. Vi melder den ud på Facebook, så snart vi kender den. Hvis du stiller dit gamle juletræ ned i gården inden da, så stil det venligst ved siden af skralderummet, og gerne så det er så lidt muligt i vejen som muligt, så skraldemændene stadig kan komme til at tømme vores containere. 

 

Glædelig jul og godt nytår!

 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

< Tilbage