< Tilbage

***EKSPROPRIATION***09-12-2018 - 18:08

Kære naboer.

 

Som tidligere nævnt, så er vi for nylig blevet orienteret om, at vi som ejendom pålægges servitutter ifm. metrobyggeriet. 

***EKSPROPRIATION***

 

Kære naboer.

 

Som tidligere nævnt, så er vi for nylig blevet orienteret om, at vi som ejendom pålægges servitutter ifm. metrobyggeriet. Jeg deltog selv på ekspropriationsforretningen, hvor vi fik hele processen beskrevet. Det vil jeg ikke gå meget i detaljer med, da det handlede mest om formalia. Kort sagt, så har man ifm. metrobyggeriet fundet ud af, at den sikkerhedszone, der omgiver stationen og selve tunnellen, skal udvides. Dette kommer til at omfatte vores ejendom, hovedsageligt forhuset, hvor vi pålægges nogle begrænsninger på, hvor dybt vi må grave og (som noget nyt) hvor tungt vi må belaste. Dette ville være relevant, hvis vi stod og skulle anlægge parkeringskælder el.lign., men ellers er det meget begrænset, hvad det får af konsekvenser for os som beboere. Ligeså blev vi på mødet orienteret om, at vi ville modtage et erstatningstilbud, og at dette ville være af beskeden størrelse - formentlig nogle få tusinde kroner - som kompensation for at bruge vores tid. 

Vi har netop modtaget det reviderede materiale, som I kan læse her, hvis I vil vide mere. Vi har endnu ikke modtaget erstatningstilbud.

 

VH Bestyrelsen

< Tilbage