< Tilbage

OPDATERING!20-09-2021 - 10:04

Kære naboer,
I får lige en opdatering på nogle af de igangværende projekter.

 

Viceværten har i den forgangne uge renset tagrender og nedløbsrør, da dem ud mod gaden var forstoppet, og der derfor løb vand ned ad facaden.


Baggården er blevet algebehandlet.


Stålwire på flagstang mod gaden var knækket. Denne er blevet skiftet.


Viceværten har konstateret et utæt vandrør i cykelkælderen. Dette vil blive udbedret.


Lyset virker stadig ikke i baghusets trappeopgang og kældertrappe. Viceværten har ikke kunnet lokalisere fejlen. På torsdag d. 23/9 kommer der elektriker og kigger på det.


Elektrikeren vil også denne dag se på de lejligheder, der har problemer med dørtelefoner. De skulle gerne være kontaktet direkte af viceværten.


Der har været lidt problemer med porten, som ikke har kunnet åbne ordentligt. Motoren er nu blevet udskiftet med en kraftigere model, og den kører nu meget bedre.


Vi har for nylig fået etableret en pumpebrønd i kælderen i baghuset, så vi forhåbentlig undgår oversvømmelser i samme størrelsesorden som den, vi havde tidligere på året. Elektrikeren tilslutter selve pumpen på torsdag.


Bestyrelsen har indgået en aftale med COPI om at ejerforeningen overtager porttelefon-projektet mod en engangsbetaling fra COPI. Vi har afholdt møder med Scantron og Siedle, som producerer to konkurrerende løsninger. Vi har ikke lagt os fast på en løsning endnu, men vi kan allerede nu forudse, at det bliver en udfordring at skaffe montør, da alle er helt booket op langt ude i fremtiden. Hvis nogen kender en god elektriker, der har forstand på at etablere porttelefon i etageejendom, må man gerne tage fat på Claus Lyckhage.


COPI har i fredags gennemgået ventilation i de lejligheder, der havde tilmeldt sig.


Viceværten er i løbende dialog med Otis omkring elevatoren. De har været ude flere gange, og især anden sal er et problembarn. Otis siger, det kan skyldes, at dørene bliver påkørt eller påført gentagne stød som så svækker den stivhed, dørene er født med og derved nemmere går ud af justering igen. Ved næste servicebesøg vil de lave en grundig tilstandsvurdering af dørene for at komme med et generelt løsningsforslag til, hvordan problemet kommes til livs.

Hvis der fortsat opleves problemer med elevatoren, bedes man rette henvendelse til viceværten.

 

Venlig hilsen,

Bestyrelsen

< Tilbage